Interimleder Head of Norway

wec360°

Wec360° er et PropTech-selskap som utvikler markedets ledende globale plattform for presentasjon av eiendoms- og byggeprosjekter. Med prosjekter i ni land og over 50.000 leiligheter tilknyttet plattformen er vi et selskap i vekst. Selskapet har 35 ansatte fordelt på kontorer i Örebro, Stockholm, Oslo og Warszawa. Gjennom å kombinere grafiske fremstillinger med avansert teknologi inspirerer vi til effektive og trygge kjøpsbeslutninger.

Wec360° vil posisjonere seg i Norge og ta markedsandeler. Anne er engasjert til å bygge opp og lede det norske kontoret, i tett samarbeid med CEO, som er lokalisert i Sverige.  

Director Business Development

Defigo

Defigo porttelefon er et moderne, brukervennlig og fremtidsrettet system, uten kort eller nøkler, med mange integrasjonsmuligheter. Systemet gir verdifull innsikt i data om tilgang og aktivitet i bygget. Sanntidskontroll bidrar til økt sikkerhet for alle. En rimelig og kostnadseffektiv investering som kan bygge på eksisterende systemer.

Defigo er designet, utviklet og produsert i Norge. Produktet ble kommersialisert for to år i siden, og selskapet skal vokse i Norge, Skandinavia og USA. Anne er engasjert for å jobbe mot de store aktørene i Norge og Skandinavia, og dermed bidra til økt vekst.

Konsulent konseptutvikling og sponsorsalg

Norges Skytterforbund

Norges Skytterforbund har 34.000 medlemmer, og et solid tilbud for bredde, toppidrett og para. Skytterlandslaget med 65 utøvere i kategoriene Elite og Unge, har flere utøvere som hevder seg i verdenstoppen. For norske rifleskyttere ble EM 2019 tidenes beste med 7 gull, 1 sølv og 4 bronse. Å lykkes som skytter krever hardt arbeid, nøyaktighet og langsiktighet, egenskaper som er overførbare til næringslivet.

NSF skal arrangere EM i 10 meter i Vikingskipet, mars 2022. I forbindelse med arrangementet er Anne engasjert for å utvikle og selge sponsorkonsepter til både EM og forbundet, som bidrar til økt verdiskapning for samarbeidspartnere og sponsorer.